TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - Hoşköy İlkokulu

Özcan KUZU - Okul Müdürü

.

ÖZGEÇMİŞ

1974 yılında Tekirdağ´da doğdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü bitirdi.

1999 yılında Çorum İline Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Çorum´da sırasıyla Sungurlu İlçesi Bunalan İlköğretim Okulu ve Derekışla İlköğretim Okulunda görev yaptı. 2004 yılında İstanbul İli Esenler İlçesi Menderes İlköğretim Okuluna tayin oldu. 2010 yılında önce Tekirdağ İli Malkara İlçesi Sağlamtaş Cumhuriyet İlköğretim Okuluna, sonrasında yine aynı yıl Şarköy İlçesi Evrenosbey İlköğretim Okuluna atandı. Burada öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Ocak 2012´de Tekirdağ İli Malkara İlçesi Sağlamtaş Cumhuriyet İlköğretim Okuluna okul müdürü olarak atandı. Daha sonra 29.06.2012 tarihinde Mürefte İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. Mürefte İlkokulunda 9 yıl görev yaptıktan sonra 24.06.2021 tarihinde Hoşköy İlkokulu/Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı.

24.06.2021 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.